onsdag 3. oktober 2012

Situasjonsrapport del 2

Det har vært utrolig lite tid til blogging i det siste, så her kommer det et lite sammendrag av hva som har foregått den siste måneden:

Jeg og Jah har jobbet med albumproduksjon for den liberianske sangersken Fatu Gayflor, også kjent som "the golden voice of Liberia". For de som kjenner til vest-afrikansk musikk kan dette være et kjent navn. Vi har også hatt gleden av å jobbe med virkelig fantastiske musikere på dette prosjektet: blant annet en tidligere trommis for Angelique Kidjo og Salif Keita, en gitarist som underviser ved Musikkonservatoriet, NTNU og perkusjon av multitalentet Idd Aziz (kanskje mest kjent for låta Makelele, som Stella Mwangi gjorde en remix av), i tillegg Jah selv som den eminente bassisten han er.

Har også rukket å få på plass flere nye låter som vil dukke opp på mixtapes til neste år. Her er det navn som bl.a. Chief Kamachi og Reks fra USA. Her kan det faktisk se ut som det blir en egen amerikansk Beats by Rudebwoay-mixtape til slutt.

På hjemmefronten har det blitt låter med bl.a. Folkefiender, Feitn, Zeps, Ben Baller og Conurbia, som alle kommer til å være med på Beats by Rudebwoay vol. 2!

Fikk også en morsom forespørsel om å holde foredrag om beats hos Norges Kreative Fagskole i Trondheim.

I tillegg har Jah nylig dratt til USA's østkyst for å spille konserter i New York og Philadelphia, mens vi venter på svar på arbeidsvisumsøknaden vår. Høsten er full av muligheter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar