tirsdag 3. januar 2012

Utgivelser 2011

For å oppsummere året som har vært: Jeg har på en eller annen måte bidratt på ikke mindre enn 14 utgivelser, og har i tillegg gjort unna en del som ikke har blitt utgitt enda. Selvfølgelig anbefaler jeg de av dere som enda ikke har gjort det, til å sjekke ut musikken, og støtt artistene ved å kjøpe musikken hvis du hører noe du liker.Litt om skivene i kronologisk rekkefølge:

Wolverine - Neste Fix (Mixtape):  Rap-veteranen fra Oslo slapp mixtapen sin tidlig på året, og jeg produserte låta "Mas" som forøvrig gjestes av Skitne Fingra fra Cracklab. Skiva fås kjøpt på iTunes her.


Dee Rail & Domino - Superficial (Singel): Den mixtape aktuelle duoen slapp en låt med beat av Soul Theory. Jeg mikset og mastret den. Kjøp låta for 9,- på iTunes her
.
 
S Kalibre & Soul Theory - Soul Kalibre EP: Samarbeid mellom norsk beatmaker og engelsk rapper. Jeg mikset og mastret låtene. Hør på Spotify, eller kjøp på iTunes.


Zeps - Definition (Singel): Nok en låt med Soul Theory beat, denne gangen med Zeps fra New York. Nok en gang har jeg mikset og mastret. Kjøp låta for 9,- på iTunes her.
 

Block McCloud & Ruste Juxx - Genius (Singel): Beat av Soul Theory, jeg har stått for miks og master. Kjøp på iTunes for 9,- her.

C Rayz Walz & Sadat X - Grow (Singel): To tunge navn fra USA's østkyst på Soul Theory beat, jeg mikset og mastret. Kjøp på iTunes her.

Kamikazi - Why Go Left When I'm Right (Mixtape): Trøndersk raputgivelse der jeg har spilt synth og gjort opptak av vokaler og miksing. Usikker på hvor denne finnes, prøv Google!
 
Son of Light - Up & Away (Singel): Norsk tungvekter på Soul Theory beat, som jeg har mikset og mastret. Kjøp på iTunes her.
 

Soul Theory - Boost EP: Her dukker det opp diverse låter jeg har mikset og mastret, med unntak av sporet "Miracle". Lytt og/eller kjøp via Bandcamp her.
 

Antebellum - Antebellum EP: Kanskje mitt mest omfattende og ambisiøse verk for året. Blanding av klassiske hiphop beats og diverse akustiske instrumenter som trommer, piano, saksofon og bassgitar for å nevne det viktigste. Har gjort det meste av produksjonen. Lytt på Spotify eller kjøp på Amazon.

Gandhji - Terapitime EP: Rapper fra Drammen som slapp sin EP, der jeg har bidratt med en beat til låta "Halve meg", samt at jeg mikset og mastret skiva. Last ned gratis her.


Feitn - Gi deg sjøl en smækk (Singel): Promo til kommende EP på Soul Theory beat, som jeg mastret. Kjøp på iTunes her.
 

Feitn - Tjukken EP: Oslorapper med debutskive, der han presterer godt på egen hånd og har også en del kule gjester på noen låter. Jeg har mastret. Kjøp på iTunes her.
 

Side Brok - Pina D 4 (Mixtape): Gutta oppsummerer året og legger sammen diverse samarbeid og obskuriteter de har gjort i løpet av 2011. Bidro med låta "Grådig" der jeg har stått for beat, og mikset og mastret låta. Last ned gratis her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar