søndag 22. januar 2012

Konkurranse!
Jeg prøver å dra i gang en konkurranse for alle rappere der ute! Hvis det er god respons på prosjektet, kommer det til å gjennomføres regelmessig. Formålet er å skape positiv konkurranse mellom artister, og å skape oppmerksomhet rundt bidragsyterne.
Så greia er som følger: Hver runde blir det lagt ut en ny beat, og den som gjør greia si best på beaten blir kåret til vinner. Antall vers og oppbygning har heller ingen spesiell betydning, men beaten er lagt ut med 3x16 vers og 8 linjer hook. Vinnersporet blir selvfølgelig publisert, og vinneren får bruksrett på låta pluss tilbud om å få mikset låta skikkelig hvis den ikke allerede er det. Hvis dette slår an er det godt mulig vi legger sammen vinnersporene og lager en utgivelse av det.

* Det spiller ingen rolle om du er alene eller om du har med deg en gruppe, om du rapper eller om du synger.
* Antall vers/oppbygning har ingen betydning. Beaten har 3x16 vers og 8 linjer refreng som standard, men det må ikke på død og liv følges.
* Ved kåring av vinnerspor bedømmes prestasjon hovedsaklig etter tekst, flyt og generell utførelse.
* Den som leverer det kuleste bidraget får bruksrett på beaten med meg, og haugevis av heder og ære.
* Låta di kan bli utgitt på en mixtape, altså mer oppmerksomhet til deg som artist.
* Ved registering av åndsverk hos Tono o.l. deles satsene 50/50 mellom produsent og artist.
* Bidrag leveres til erbuha@gmail.com. Merk "Rap konkurranse #1".

Deadline for innlevering av bidrag til runde 1 settes til 26. februar. Da har dere god nok tid til å skrive, samtidig som hjulene holdes i gang. Beaten laster du ned her (høyreklikk og 'lagre som').

2 kommentarer:

  1. Er det den "discobeaten" det er snakk om?

    SvarSlett
    Svar
    1. Jepp! Hvis det eventuelt skulle komme masse tilbakemeldinger om å skifte den ut, så får vi ta en vurdering på det. Kom gjerne med innspill hvis det er noe spesielt du kunne tenkt deg å høre.

      Slett