fredag 7. oktober 2011

Mye tekst og litt musikk

Det er mye som foregår om dagen, ekstra morsomt er det at flere prosjekter får oppmerksomhet samtidig. Feit'n slipper EP, Soul Theory slipper singler i hytt og gevær, og metallbandet Source bemerker seg på Urørt. For ikke å snakke om Antebellum, som fikk en varm mottagelse etter å ha blitt bumpa høyt på NRK's kontorer.

Feit'n har musikkvideoinnspilling på Kolbotn i kveld, til låta Pekefinger'n, som er på hans nyslupne EP som jeg har mastret. Forøvrig en fyr jeg har blitt såpass positivt overrasket over at han kapret en plass på topplista over mine norske favorittrappere. Har du ikke fått med deg gutten, så sjekk ut den musikkvideo-aktuelle låta hans under. EP'en slippes 25.10.2011.

Østlandets Blad skriver forøvrig om Feit'ns frykt for at musikkvideo-innspillingen skal ende i pølsefest, og du kan lese hele artikkelen her. 

"Jeg lurer litt på hva dem vil meg/ Pekefingern sier alt er min feil/ Men det ekke min feil at alle er så kjedlig/ Hei jeg Feit'n, du kan kalle meg for Eric/"

 

Soul Theory er også en mann som får mye oppmerksomhet for tiden, og blir bl.a. nevnt på bloggen til Øyvind Holen, mannen som kanskje er mest kjent for å ha skrevet boka "Hiphop hoder". Her ramser Soul Theory opp sine fem høydepunkter for året, og uttaler seg litt rundt låtene. Gledelig lesing for min del at jeg har vært involvert i alle låtene på topplista!

Se Soul Theorys personlige topp 5 her.

I en helt annen sjanger er det også kult at metallbandet Source som jeg jobber med, har notert seg med 2 listeplasseringer på ukas mest spilte på NRK Urørt, med henholdsvis en 3. og 10. plass.

Besøk Source på Urørt her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar