mandag 3. januar 2011

Utgivelser 2010

Før jeg starter på det nye året, kan det være greit å gi en liten oppdatering på noen av fjorårets høydepunkter. 2010 var et produktivt år, og jeg fikk bidratt på ikke mindre enn 7 utgivelser, samt gjort drøssevis av enkeltlåter. Utgivelsene får du her og nå, så kommer det sannsynligvis opp en låt eller to etter hvert også.


Litt om skivene:

Rudebwoay - Tapt Kunstform (mixtape): Trykt opp i et mindre antall som gratis utgivelse. Last ned gratis her!

Ben Baller - Vent ikke, skyt (mixtape): Gitt ut mens hovedpersonen selv var i eksil i Sør-Amerika. Gratis for nedlasting, trykk her!

Vrangsitt Transitt - Klapp for oss (album): Gutta satser på å selge sin førstefødte, og du kan enten gå i platesjappa og skaffe deg en hardcopy, eller hjelpe gutta ved å kjøpe den for 80,- på nett!

Prakka Trondheim Vol. 2 (mixtape): Samleskive med en salig blanding av det som kryper og går av trøndersk hiphop. Skiva er trykt opp i mindre opplag som gratis promo, og du kan også laste den ned gratis her!

RSP, Pumba og Thorstein Hyl - Venstre Høyre (Singel): En gromlåt produsert og utgitt av Soul Theory Beats. Du kan sjekke ut låta her. Hvis du vil høre flere slike låter, så støtt en god sak og invester 8,- i å kjøpe mp3'en!

Kamikazi - The Good Bad Man (EP): Gratis for nedlasting, trykk her!

Mister K (Herreløse) - Gangsta (Singel): Nok en kraftsalve produsert og utgitt av Soul Theory Beats. Låta får du hørt her. Støtt opp, og invester 8,- i å kjøpe mp3'en!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar